telefoon dakshampoo +31383377555

Dutch Nederlands

tevreden klanten+1000 tevreden klanten!

  • Wetlook

Wetlook (natte look) creëren en behouden

De Dakshampoo® Wetlook Shiner is een product dat vernieuwt, restaureert en beschermt. Het werkt snel, is eenvoudig in gebruik en geeft een langdurig effect. Het product is bestemd voor poreuze en niet-poreuze oppervlakken zoals o.a.: ‘’kunststof, lak, glas, metaal, beton, steen en leer.’’

► Nooit meer schuren, afplakken of voorbereiden.

► Op een doekje druppen en eenvoudig aanbrengen!

► Voor grote oppervlaktes ook aan te brengen met een roller. "

 

 

Voordelen

vinkje dakgoot schoonmaken Dringt zeer diep in en geeft een 'natte look'-afwerking dat de originele kleur verbetert.

vinkje dakgoot schoonmaken Verlengt de levensduur van het behandelde oppervlak met 3-8 jaar.

vinkje dakgoot schoonmaken Geeft een waterafstotende werking waardoor het binnendringen vlekken en alle soorten vervuiling voorkomt.

vinkje dakgoot schoonmaken Na applicatie eenvoudiger te onderhouden.

vinkje dakgoot schoonmaken Voor poreuze materialen zoals betonvloeren en terrassen en niet-poreuze materialen zoals kunststof (PVC, harde PU, plastic, ...) en alle gelakte oppervlakken.

vinkje dakgoot schoonmaken Is een ecologisch verantwoord product op waterbasis.

vinkje dakgoot schoonmaken Kan gebruikt worden op verticale en horizontale oppervlakken en is zowel voor binnen als buiten geschikt.

vinkje dakgoot schoonmaken Keuze tussen hoogglans of mat uitstraling door wel of niet uit te poetsen.

vinkje dakgoot schoonmaken Biologisch afbreekbaar

vinkje dakgoot schoonmaken 💯% Wow effect

vinkje dakgoot schoonmaken Geen bijtende stoffen.

vinkje dakgoot schoonmaken Tot 5️⃣ jaar blijft het erop zitten!!! (Afhankelijk van ondergrond, applicatie en onderhoud.)

vinkje dakgoot schoonmaken 500 ML is op lakwerkt zelfs genoeg voor 125 m2.

 

Het middel werkt op vele ondergronden

Het werkt op onder andere:

► Plastic

► Kunstof

► Steen

► Leer

► Koper

► Gekleurde/ geverfde oppervlakte

► Auto's

► Glas/ Ramen

► Damwanden

► Kozijnen Etc…

Het product is voor vrijwel alles geschikt wat verkleurd/verweerd is door weersomstandigheden of veroudering.

 

Hoe te gebruiken

Breng het product aan op een schone, droge, stof- en vetvrije ondergrond (vochtgehalte minder dan 5 massaprocent). Bij gebruik van een reinigingsproduct, deze grondig afspoelen. Wij bevelen een alkalisch reinigingsmiddel aan, voor een grondige reiniging. Schud de verpakking goed en gebruik het pure product:. Niet verdunnen of mengen met een ander product. Voor een perfecte applicatie en effectieve bescherming moet het worden gebruikt wanneer de temperatuur van de oppervlakte tussen 10°C en 30°C is. Niet aanbrengen bij regenachtig weer.

► Op niet-poreuze ondergronden: Dun en regelmatig aanbrengen met een pluisvrije microvezel- of katoenen doek. | Het gehele product moet de oppervlakte binnendringen. | Laat het 24 uur beschermd drogen. | Op glas na 10 minuten geheel uitpoetsen.

► Op poreuze ondergronden: Dun en regelmatig aanbrengen met een kortharige roller of kwast. | Na 3-5 minuten moet het product worden afgeveegd met een pluisvrije microvezel- of katoenen doek, totdat de oppervlakte weer mat wordt. | Het gehele product moet de oppervlakte binnendringen. | Laat het 24 uur beschermd drogen. | Optimale efficiëntie na 3 dagen. | Indien gewenst een tweede laag aanbrengen na het drogen.

► Toepassingshulpmiddelen Aplicatie: Spuitbus, lagedrukspuit, kortharige roller of kwast. Afvegen: Microvezel- of katoenen doek.

► Verbruik Op poreuze ondergronden: 20 - 40 m2 / liter. | Op niet-poreuze ondergronden: 90 - 110 m2 / liter.

► Onderhoud Reinig het regelmatig met schoon water of een pH-neutraal schoonmaakmiddel. | Afhankelijk van de mate van slijtage kan er zonder het oude product te verwijderen een nieuwe laag aanbracht worden. Opslag: Bewaar het op een droge plaats bij een temperatuur tussen 5°C en 30°C. Gezondheid & Veiligheid Ademhalingsbescherming: Gebruik het product altijd in een geventileerde ruimte, draag anders een AB EK-type masker. | Handbescherming: Handschoenen van fluoriderubber. | Bescherming van de huid: Draag geschikte veiligheidskleding. | Bescherming van de ogen: Draag een hermetische veiligheidsbril (ref. norm EN 166). | Bij inslikken: geen braken opwekken. Neem contact op met een arts of specialist. 500 ML bestellen: https://www.biologischedakshampoo.nl/shop/index.php?route=product/product&product_id=165https://www.biologischedakshampoo.nl/shop/index.php?route=product/product&product_id=165 https://www.biologischedakshampoo.nl/shop/index.php?route=product/product&product_id=165

► Belangrijke informatie: Dakshampoo is in geen geval aansprakelijkheid bij applicatie door derden. | Gelieve de instructies secuur na te leven. | Bedoeld voor professioneel gebruik. | Niet gebruiken in combinatie met producten die niet compatibel zijn. | Het product kan verwijderd worden met terpentine. | Zie voor meer informatie het veiligheidsinformatieblad en de veel gestelde vragen op onze website. | Test eerst op een minder zichtbare plaats. 500 ML bestellen: https://www.biologischedakshampoo.nl/shop/index.php?route=product/product&product_id=165

 

Tip! Door ons klimaat vindt er redelijk snel algengroei plaats op bijvoorbeeld schilderwerk. Wij adviseren uw schilderwerk met de Wetlook Shiner te behandelen zodat het beschermd blijft tegen schadelijk vuil. Uw schilderwerk zal 3-8 jaar langer mee kunnen gaan door het te behandelen. Dit kunt u zelf doen met een van onze producten of door ons laten doen.

  

Vraag stellen & Offerte aanvragen

Joomla SEF URLs by Artio