Bel ons: telefoon +31383377555

Dutch Nederlands
  • Waarom reinigen?

ZEVEN goede redenen om een Dakshampoo® te nemen

Er zijn veel goede redenen om een Dakshampoo® te nemen. We hebben hieronder 7 belangrijke opgenoemd.

1.) Stop de schade, die de dak vlekken organismen uw dak aandoen. Deze organismen, in het bijzonder; algen, korstmossen en mossen zijn eten het organische materiaal in uw dakbedekking aan. Met andere woorden, is uw dakbedekking hun voedselbron. Hoe langer ze mogen blijven en kunnen smullen van uw dakbedekking, hoe meer schade ze zullen veroorzaken.

2.) Algen, korstmossen en / of mossen eten door je dakbedekking heen tot in uw dakbeschot waardoor houtrot veroorzaakt zal worden. Wanneer het hout verrot, komt er vocht in door de scheuren en creëert het een aangename omgeving voor schimmelgroei. Schimmelgroei in een huis kan gezondheidsrisico's voor mensen en huisdieren vormen. Negeer de vlekken op uw dak niet. Met een zachte, milieuvriendelijke Dakshampoo® kunnen dure dakreparaties vermeden worden VOORDAT er blijvende schade aan uw dakbeschot optreedt.

3.) Uw verzekeringsmaatschappij kan uw woonverzekering polis als gevolg van een vuil dak annuleren. Verzekeringsmaatschappijen eisen steeds vaker dat huiseigenaren hun door schadelijke organismen aangetast dak gereinigd hebben. En ze geven vaak slechts een zeer korte termijn om het te laten doenEr zijn gevallen waar de huiseigenaar minder dan een week de tijd kreeg of anders zijn verzekering zou verliezen. Dat is waarom het zo belangrijk is om proactief te zijn en die vlekken op het dak professioneel te verwijderen voordat u zo'n bericht van uw verzekeringsmaatschappij zult kunnen ontvangen. Verzekeringsmaatschappijen weten dat onbehandeld vlekken op een dak de algehele integriteit van het dak negatief zullen beïnvloeden, wat ook kan leiden tot schimmelgroei in uw huis. Vlekken op het dak worden gezien als een 'risico' dat hen bij een claim geld zou kunnen kosten.

4.) Een dak bedekt met algen, mos etc. is niet meer in staat om het zonlicht efficiënt te reflecteren. De met algen bedekte dakbedekking absorbeert warmte, waardoor uw zolder bovenmate verwarmt wordt en uw kosten om het te koelen zullen stijgen. Een Dakshampoo® behandeling verwijdert veilig, voorzichtig en volledig vlekken. Het herstelt uw dak terug tot zijn natuurlijke welzijn en efficiëntie.

5.) Het hebben reinigen van uw dak door een Dakshampoo® professional is het kostenbesparend alternatief voor een voortijdige vervanging van uw huidige dakbedekking. Er is in 99% van de gevallen absoluut geen noodzaak om voortijdig uw dakbedekking te vervangen wanneer uw dak voor een fractie van de kosten van een dergelijke vervanging er weer als nieuw kan uitzien.

6.) Herstel de schoonheid van uw huis. Een vuile dak doet afbreuk aan de rest van uw huis en tuin. U reinigt uw gevelbekleding, veranda's, en loopbruggen. U kunt op uw gazon en tuin zelfs onkruidbestrijding en meststoffen toepassen om het te verfraaien. Maar indien u die lelijke vlekken op uw dak blijft negeren, maakt het niet uit wat u nog meer doet om de buitenkant van uw huis te verfraaienwant die vlekken zullen de belangrijkste knooppunt van de buitenkant van uw huis blijven. En, indien u hoopt om uw huis te verkopen, is het reinigen van het dak een must!

7.) De integriteit van uw dakbedekking en uw dak kan worden aangetast door deze dak verkleurende organismen die daadwerkelijk dieren tot uw huis kunnen aantrekken, en dat uiteindelijk tot in uw zolder. Algen, korstmossen en mossen kunnen de dakbedekking penetreren waardoor er vocht in uw dakbeschot kan dringen. Dit vocht kan leiden tot houtrot. De geur van rottend hout trekt dieren aan. Een Dakshampoo® behandeling kan een invasie door dieren voorkomen. Dieren kunnen daadwerkelijk door de geur van rottend hout (meeldauw en schimmels) aangetrokken worden, omdat ze in de natuur geleerd hebben om die geur met voedsel en onderdak te associëren. Negen van de tien keer, dat dieren via een dak of boeiboord binnendringen, hebben ze ervoor gekozen om daar waar het hout is begonnen te rotten binnen te gaan. Ze hadden die plek niet willekeurig gekozen, noch hadden ze niet gewoon maar eens besloten om op huizenjacht te gaan."

 

 

                     offerte aanvragen dakreiniging                       

Tags: korstmossen, mossen, algen, schoonmaken dak, ontmossen, dakreiniging

Joomla SEF URLs by Artio