telefoon dakshampoo +31383377555

Dutch Nederlands
  • Vuil voorkomen

De “Dak Conditioner" om uw dak schoon te houden

 
Bescherm uw dakpannen en uw oorspronkelijke dakreiniging investering met de jaarlijkse “Dak Conditioner" behandeling ook wel een dakschuim of spray behandeling genoemd.

Met een “Dak Conditioner” abonnement is er een levenslange garantie beschikbaar voor een schoon dak. De “Dak Conditioner" behandeling is biologisch afbreekbaar.

Wanneer de “Dak Conditioner" behandeling jaarlijks wordt herhaald, zorgt het er voor dat een dak gedurende de gehele levensduur vrij van algen, schimmels, mossen en korstmossen zal blijven.

Een dakbedekking heeft regelmatige verzorging nodig voor een maximale levensduur en laagste onderhoudskosten. Algen, korstmossen en mossen zijn schadelijk voor uw dak en kunnen schade veroorzaken aan dakbedekkingen.

Met de jaarlijkse “Dak Conditioner" behandeling, sprayd uw Dakshampoo® vakman het middel over uw dak dat voorheen met Dakshampoo® gereinigd was. Met deze preventieve oplossing wordt voorkomen dat uw dak wederom geheel door algen, schimmels, korstmossen of mossen bedekt wordt.

Herinnert u zich nog hoe uw dak er uitzag voordat u een Dakshampoo® behandeling had laten uitvoeren? Laat die lelijke vlekken op uw dak niet terugkomen. Neem contact op met uw Dakshampoo® vakman voor een offerte dat op uw situatie is afgestemd, voor een jaarlijkse preventieve behandeling. De Dakshampoo® vakman kijkt ernaar uit om u te helpen bij het schoonhouden van uw dak!
 
 
 
                     offerte aanvragen dakreiniging                       

 

 
Joomla SEF URLs by Artio