telefoon dakshampoo +31383377555

Dutch Nederlands

tevreden klanten+1000 tevreden klanten!

  • Vuil voorkomen

De “Dak Conditioner" om uw dak schoon te houden

Herinnert u zich nog hoe uw dak er uitzag voordat u een Dakshampoo® behandeling had laten uitvoeren? Laat die lelijke vlekken op uw dak niet terugkomen. Een dakbedekking heeft regelmatige verzorging nodig voor een maximale levensduur en laagste onderhoudskosten. Algen, korstmossen en mossen zijn schadelijk voor uw dak en kunnen schade veroorzaken aan dakbedekkingen.

 
Optie 1 = Spray zelf jaarlijks met de Dakshampoo® RK3 concentraat
Bescherm uw dakpannen en uw oorspronkelijke dakreiniging investering met de jaarlijkse “Dak Conditioner" behandeling ook wel een dakschuim of spray behandeling genoemd. Hiervoor adviseren wij de "Dakshampoo® RK3 concentraat"
  
RK3 concentraat 20L groene aanslagverwijderaar 
Bestel de Dakshampoo® RK3 concentraat hier in onze webshop.
 
Optie 2 = Laat uw dak jaarlijks sprayen met de Dakshampoo® snelreiniger softwash
Met een jaarlijks “Dak Conditioner” abonnement is er een levenslange garantie beschikbaar voor het behoud van een schoon dak. De “Dak Conditioner" behandeling is biologisch afbreekbaar. Wanneer de “Dak Conditioner" behandeling jaarlijks wordt herhaald, zorgt het er voor dat een dak gedurende de gehele levensduur mooi schoon zal blijven. Met de jaarlijkse “Dak Conditioner" behandeling, sprayt uw Dakshampoo® vakman het schoonmaakmiddel op uw dak, inplaats dat u dat zelf moet doen. Met deze preventieve oplossing wordt voorkomen dat uw dak opnieuw vuil zal worden.
RK3 concentraat 20L groene aanslagverwijderaar 
Bestel de Dakshampoo® snelreiniger softwash hier in onze webshop.
 
Optie 3 = Bescherm de ondergrond door te impregneren zodat vocht en vuil niet meer kunnen binnendringen.
Het beste wat u kunt doen om uw dak te beschermen is door dakpannen te laten impregneren met de Dakshampoo® Dakpannen Impregneermiddel. Het middel zorgt er voor dat dakpannen gedurende vele jaren geen vocht en vuil meer kunnen opnemen. Het lijkt een beetje op het effect van geglazuurde dakpannen.

impregneermiddel dakshampoo

 Bestel de Dakshampoo® impregneermiddelen hier in onze webshop.
 
Neem contact op met uw Dakshampoo® vakman voor een offerte dat op uw situatie is afgestemd, voor een jaarlijkse preventieve behandeling. De Dakshampoo® vakman kijkt ernaar uit om u te helpen bij het schoonhouden van uw dak!
 
                     offerte aanvragen dakreiniging                       

 

 
Joomla SEF URLs by Artio