telefoon dakshampoo +31383377555

Dutch Nederlands

tevreden klanten+1000 tevreden klanten!

  • Over ons

Over ons

Sinds 2014 40px eerste softwash specialist nederland dakshampoo 2014 is de eigenaar van Dakshampoo de eerste SOFTWASH specialist in Nederland

over ons dakshampoo dakcoating dakreiniging

 

De voordelen

vinkje dakgoot schoonmaken

 uitvoering door één persoon

vinkje dakgoot schoonmaken

 veilige reinigingsmethoden

vinkje dakgoot schoonmaken

 bewezen resultaten

vinkje dakgoot schoonmaken

 vakman met veel ervaring

 

Hoe kwam het allemaal tot stand?

Dakshampoo®, werd opgericht na een onderzoek naar verschillende dakreinigingsmethoden. We kwamen uit bij de firma "Dachshampoo" in Duitsland. Na gesproken te hebben met een van de vele dealers in Duitsland werd ons gevoel bevestigd. De eigenaar was gewillig om ons de kneepjes van het vak te leren zodat wij zijn Dachshampoo zouden afnemen. Zonder twijfel was hun softwash methode en schoonmaakmiddel "Dachshampoo" een fantastische vinding met vele tevreden klanten. We waren onder de indruk van het telescopische softwash reinigingssysteem met gebruik van "Dachshampoo softwash" voor het reinigen van daken, maar ook gevels en terrassen. Het vuil ging er zo makkelijk af en dit allemaal met redelijk weinig waterdruk. Een systeem dat zacht is voor de ondergrond en in de meeste gevallen uitvoerbaar zonder op het dak te hoeven lopen. We waren er van overtuigd dat we met deze nieuwe softwash dakreinigingsmethode op het gebied van veiligheid en effectiviteit in Nederland iets toe konden voegen. Na een training van de softwash dakreiniging specialist uit Duitsland 'Ralf Kreynschmidt', uitvinder van "Dachshampoo" gingen we meteen aan de slag en verkregen onze eerste klanten eenvoudig via Marktplaats. Er was heel duidelijk een behoefte naar een veilige en effectieve reinigingsmethode zonder schadelijke hoge waterdruk. En tot nu toe met veel succes en vele tevreden klanten als gevolg, meer dan 1000 inmiddels! 

 

De verkoop van het middel "Snelreiniger" softwash.

Elke keer gingen we het schoonmaakmiddel persoonlijk in Duitsland bij de firma "Dachshampoo" afhalen. Het was telkens interessant om met de eigenaar van gedachten te kunnen wisselen hoe bepaalde klussen het beste aangepakt konden worden. Ook was de firma steeds bezig om nieuwe producten te testen en de huidige te verbeteren zoals de RK3. Helaas overleed de heer Ralf Kreynschmidt plotseling als gevolg van een hersenbloeding. Vervolgens kwamen er helaas ineens onzekerheden betreffende de verdere inkoop van het product waardoor we genoodzaakt waren om bij diverse chemische bedrijven aan te kloppen om een soortgelijk product te ontwikkelen. Na diverse pogingen zonder succes zijn we uiteindelijk toch geslaagd en besloten we na een paar jaar het middel ook via onze webshop aan te bieden. 

"Dakshampoo® heeft sinds 2014 een softwash revolutie in de dakreiniging branche teweeggebracht."

 

foto

Wat kunnen we over onze vakman "Krystian" vertellen?

Klanten noemen hem ook wel "mister Dakshampoo" of "dak artiest". Krystian doet altijd zijn uiterste best om een zo goed mogelijk resultaat te behalen. Hij werkt rustig, graag kijkt hij vanaf een afstand naar het behaalde resultaat, en als hij niet helemaal tevreden is blijft hij zonder problemen een paar uur of een dag langer om het mooier te maken. Het is ongelooflijk hoe hij een oud versleten dak van 35 jaar oud door middel van dakcoating weer zo mooi kan maken dat het als nieuw lijkt. Hij werkt het liefst alleen zodat hij zich volledig op zijn werk kan focussen. Het is fysiek zwaar werk, maar gepaard met veel vrijheid. Graag staat hij klanten zo veel mogelijk zelf te woord en is hij vrij in het bepalen van zijn werktijden. 

 

Werkwijze van Dakshampoo® in het algemeen.

Comfort bieden we u graag, zodat u zo min mogelijk last van ons werk ondervindt. De gevels en ramen worden netjes afgespoeld, stoepen worden geveegd en dakgoten gecontroleerd. Tijdens en na het uitvoeren van de dakshampoo behandelingen zorgen we er voor dat uw huis er netjes bij staat. De missie van Dakshampoo® is om huiseigenaren met een behandeling van hoge kwaliteit te helpen om veilig, zorgeloos en voordelig de levensduur van hun dak te verlengen en op toekomstig onderhoud te besparen.

 

Onze website...

Deze eenvoudig te bedienen website is gemaakt om u te helpen bij het maken van de best mogelijke beslissing als het gaat om het verbeteren van het welzijn van uw dak en het herstel van de schoonheid van uw huis. Wij denken dat u het uiteindelijk met ons eens zult zijn - Dakshampoo® is de beste methode voor het reinigen van uw dak. Neem de tijd om door de site heen te bladeren en bedankt voor uw bezoek! (Dakshampoo ©)

 

Dakshampoo op Youtube

 

ONZE DIENSTEN:

■ pannen daken reinigen, impregneren en kleur coaten.
■ terrasreiniging en impregneren
■ buiten saus- en stuckwerk reiniging
■ schoon metselwerk reiniging en impregneren met gevelcreme
■ trainingen dakreiniging en dakcoating
 

GESPECIALISEERD IN DE VOLGENDE PERCELEN:

■ vrijstaande woningen (dakgoot tot 7 meter hoogte)
■ bungalows
■ bedrijfspanden (maximaal 12 meter hoogte)
 

WIJ VERKOPEN EN ONTWIKKELEN DE VOLGENDE PRODUCTEN:

■ Dakshampoo® snelreiniger softwash
■ RK3 concentraat
■ Dakcoating
■ Impregneermiddelen
■ Softwash systeem
  

Dakshampoo is het eerste bedrijf in Nederland dat..........

→ daken, gevels en terrassen reinigt met softwash, zoals in de USA.

→ dakpannen met een uniek telescopisch systeem met een lagere waterdruk reinigt.

→ zich bezig houdt met de ontwikkeling en levering van softwash producten voor daken, gevels en terrassen.

→ dakreiniging, dakcoating trainingen verzorgt.

 

Wist u dat "Dakshampoo®" een beschermd merknaam is?

→ "Dakshampoo" is een beschermd merknaam en tevens ons handelsnaam. Het mag niet door andere ondernemingen vermeld of gebruikt worden. Indien dit gebeurt is er sprake van merkinbreuk. 

(Dakshampoo ©)

 

Webshop

Vraag stellen & Offerte aanvragen

 

Joomla SEF URLs by Artio