Bel ons: telefoon +31383377555

Dutch Nederlands

  Professionele dakreiniging met Dakshampoo® SOFTWASH

  Evenals terrassen, gevels, houtwerken en stoepen worden daken tegenwoordig ook snel vuil. Vervuiling op dakpannen veroorzaakt lekkages en verkort de levensduur van het dak. Het vuil houdt vocht vast tussen de dakpannen, maakt deze broos en breekbaar en tast de bovenlaag aan. Als onderdeel van het onderhoud is het is dus van belang om het dak niet achterwege te laten. Een lek dak veroorzaakt namelijk grote schade.

  Na jarenlange ervaring sinds [2015] in het schoonmaak van daken hebben we verschillende technieken bestudeerd en toegepast en zijn uitgekomen op 3 hoofdzakelijke behandelingen. Niet met borstels, terrasreinigers aan een steel of schuim maar drie professionele behandelingen die de test wel hebben doorstaan. Dit ook met het oog op milieuvriendelijkheid.

  De behandeling die het meest wordt gekozen is de behandeling met direct schoon resultaat. Klanten willen immers hun dak schoon hebben en het liefst zo snel mogelijk. Spray behandelingen zijn aardig "vooral bij daken met een lek dakbeschot" maar roepen veel vraagtekens op terwijl men op het wonder wacht. Door onze speciale dakshampoo® softwash snelreiniger kan het vuil namelijk direct met lage waterdruk veilig afgespoten worden zodat dakpannen niet beschadigd raken. Zelfs kwetsbare dakpannen doorstaan deze behandeling zonder enige problemen. Wij werken met behulp van telescopisch gereedschap vanaf een ladder, dus hoeft het dak in de meeste gevallen niet eens betreden te worden en dus ook geen kans op stukgelopen dakpannen. Het voordeel is dat de resultaten met softwash direct en volledig zijn

   

  dak sprayen en afspuiten dakshampoo2

  Dak sprayen en afspoelen / afspuiten

   


    

  dak sprayen en afspuiten dakshampoo2

  Dak laten sprayen door de vakman

   


     

  dak sprayen en afspuiten dakshampoo2

  Zelf uw dak sprayen

   


   

  Hoe meet ik mijn dak op voor een indicatie van de kosten?

  Meet allereerst de 2e dakpan van onderen. Tel vervolgens het aantal dakpannen in de hoogte en de breedte en vermenigvuldig het. Een voorbeeld: dakpan is 30 breed en 32 hoog. Het dak is 14 dakpannen hoog met een nokpan, deze tellen we als een halve dakpan. Het dak is 54 dakpannen breed. Rekenvoorbeeld hoogte dak: 14.5 x 0.32 = 4.64 m1  Rekenvoorbeeld breedte dak: 54 x 0.30 = 16.2 m1 Totaal = 16.2 x 4.64 = 75 m2. Is de andere zijde van het dak hetzelfde? Dan bedraagt het dak 2 x 75 m2 = 150 m2.  De zijkanten van de dakpannen langs de windveren bedragen circa 0.08 m2 per stuk. In dit geval 4x 14.5 = 58*0.08= 4.64 m2 - Let op! Wij tellen dakramen, zonnepanelen en dakkapellen niet mee bij dak sprayen en afspuiten. Wel rekenen we € 2,50 per zonnepaneel extra door extra werk, omdat deze telkens afgespoeld moeten worden.

   


   

  De beste producten voor dakreiniging en softwashen

  Onze Dakshampoo® producten zoals de snelreiniger, TS groeneaanslagverwijderaar en impregneermiddel zijn ook voor eigen gebruik te bestellen in onze webshop middels deze link.

  Dakshampoo SNELREINIGERTS groeneaanslag verwijderaar   impregneermiddel dakshampoo

   

  Webshop

   

   

  Tip! Door ons klimaat vindt er redelijk snel algengroei plaats op dakpannen, gevels en terrassen. Wij adviseren slechts eenmaal een grondige reiniging. Vervolgens is het voldoende om eens per jaar het dak met dakshampoo softwash te sproeien om het mooi schoon te houden. Dit kunt u zelf doen met een van onze producten of laten doen.

   

  Vraag stellen & Offerte aanvragen

   

  Joomla SEF URLs by Artio