Bel ons: telefoon +31383377555

Dutch Nederlands

  Dakreiniging met dakshampoo

  Professionele dakreiniging met Dakshampoo® softwash

   

  button optie 1 sprayen en afspuiten

   


   

  button optie 2 2x sprayen

   


    

  button optie 3 Zelf sprayen

   


    

  Evenals terrassen, gevels, houtwerken en stoepen worden daken tegenwoordig ook snel vuil. Vervuiling op dakpannen veroorzaakt lekkages en verkort de levensduur van het dak. Het vuil houdt vocht vast tussen de dakpannen, maakt deze broos en breekbaar en tast de bovenlaag aan. Als onderdeel van het onderhoud is het is dus van belang om het dak niet achterwege te laten. Een lek dak veroorzaakt immers grote schade.

  Na jarenlange ervaring sinds [2015] in het schoonmaak van daken hebben we verschillende technieken bestudeerd en toegepast en zijn uitgekomen op 3 hoofdzakelijke behandelingen. Niet met borstels, terrasreinigers aan een steel of schuim maar drie professionele behandelingen die de test wel hebben doorstaan. Dit ook met het oog op milieuvriendelijkheid.

  De behandeling die het meest wordt gekozen is de behandeling met direct schoon resultaat. Klanten willen immers hun dak schoon hebben en het liefst zo snel mogelijk. Spray behandelingen zijn aardig "vooral bij daken met een lek dakbeschot" maar roepen veel vraagtekens op terwijl men op het wonder wacht. Door onze speciale dakshampoo® softwash snelreiniger kan het vuil namelijk direct met lage waterdruk veilig afgespoten worden zodat dakpannen niet beschadigd raken. Zelfs kwetsbare dakpannen doorstaan deze behandeling zonder enige problemen. Wij werken met behulp van telescopisch gereedschap vanaf een ladder, dus hoeft het dak in de meeste gevallen niet eens betreden te worden en dus ook geen kans op stukgelopen dakpannen. Het voordeel is dat de resultaten met softwash direct en volledig zijn

    

  De beste producten voor dakreiniging en softwashen

  Onze Dakshampoo® producten zoals de snelreiniger, TS groeneaanslagverwijderaar en impregneermiddel zijn ook voor eigen gebruik te bestellen in onze webshop middels deze link.

  Dakshampoo SNELREINIGERTS groeneaanslag verwijderaar   impregneermiddel dakshampoo

   

   

  Tip! Door ons klimaat vindt er redelijk snel algengroei plaats op dakpannen, gevels en terrassen. Wij adviseren slechts eenmaal een grondige reiniging. Vervolgens is het voldoende om eens per jaar het dak met dakshampoo softwash te sproeien om het mooi schoon te houden. Dit kunt u zelf doen met een van onze producten of laten doen.

   

                       offerte aanvragen dakreiniging                       
  Joomla SEF URLs by Artio