Bel ons: telefoon 038-3377555

  • Dakcoating

Dakcoating behandeling

Indien uw dakpannen door de jaren heen broos zijn geworden en de toplaag is aangetast kan dit verholpen worden door uw dakpannen te vervangen of te laten coaten/verven. Een nieuwe coating/verflaag op uw dakpannen zal uw dakpannen weer als nieuw maken en deze door een nieuwe dikke verflaag versterken. U kunt een kleur naar wens uitkiezen om uw huis het uiterlijk van uw dromen te geven. Het coaten/verven van dakpannen is doorgaans 50-70% goedkoper dan nieuwe dakpannen.

Bij dakcoating is het heel belangrijk dat de dakpannen tot diep in de poriën gereinigd zijn, ook mogen er geen kleine stukjes mos of schimmel achterblijven. Door het aanbrengen van onze dakshampoo wordt de dakbedekking binnen een uur tot diep in de poriën afgebroken. Door de werking van onze dakshampoo kunnen wij de hardnekkigste vlekken al met 40-110 bar afspuiten. Reiniging met een te hoge waterdruk van 150-320 bar is schadelijk voor de buitenlaag van dakpannen.

Zijn uw dakpannen aan vervanging toe? Met onze speciale dakcoating wordt uw dak weer als nieuw!

 

Voorbeelden:

Dakreiniging + dakcoating behandeling.

[minimaal €995,- per opdracht / vanaf €23.50 per m2 voor betonnen dakpannen.  Keramische dakpannen of golfplaten op aanvraag i.v.m. hechting optimalisatie.]

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

 

 Voordelen

vinkje dakgoot schoonmaken

 onze dakcoating bevat een anti-alg bestanddeel

vinkje dakgoot schoonmaken

 uw dakpannen krijgen een tweede leven

vinkje dakgoot schoonmaken

 een prachtig resultaat, als nieuw 

vinkje dakgoot schoonmaken

 goedkoop alternatief voor nieuwe dakpannen

vinkje dakgoot schoonmaken

 tijdelijk belast met 9% btw i.p.v. 21% btw

 

Hoge kwaliteit Dakshampoo® anti-alg dakcoating en primer.

Onze Dakcoating is van zeer hoge kwaliteit, naar onze ervaring zeer fijn om mee te werken. Het wordt al jarenlang door vele collega's in binnen en buitenland naar volle tevredenheid toegepast. De dakcoating en primer zijn te bestellen in onze webshop door hier te klikken.

Blik 20 kg Dakcoating zijdeglans     Pre dakcoating primer 10 L

 

De standaard en premium behandeling.

Bij dakpannen met een minder poreuze oppervlakte zorgt een standaard dakcoating behandeling voor een mooi egaal resultaat. Ruwe dakpannen hebben echter andere behandeling nodig om een vlekkerig resultaat en toekomstig aangroei van alg, mos en korstmos tegen te gaan. Bij een premium behandeling wordt er een dikkere laag dakcoating aangebracht, de poreuze dakpannen worden effen gemaakt, als het ware geplamuurd. 

Kleuren.

Er zijn altijd 12 standaard kleuren op voorraad en speciale kleuren kunnen vanaf 150 kg gratis naar wens gemaakt worden.

dakcoating kleuren

Nazorg

Voor een zo lang mogelijke levensduur van uw dakpannen met dakcoating/dakverf is het belangrijk deze vrij van organismen te houden. Voor een voortdurende bescherming behandelen wij uw dak eens in de twee jaar met onze dakconditioner. Deze behandeling is op de lange termijn kostenbesparend en zorgt er voor dat uw dakpannen niet wederom zullen worden aangetast door schadelijke organismen zoals algen, schimmels en mossen. De levensduur van uw gecoate dakpannen zal door onze dakconditioner met vele jaren verlengd worden.

 

Ons werkgebied

Voor dakcoating behandelingen zijn wij nationaal en internationaal ingesteld.

 

Offerte of prijs-indicatie aanvragen

Bij een dakcoating behandeling komt veel kijken. Om een offerte/prijsindicatie te maken hebben wij bepaalde informatie nodig zoals de plan van aanpak te bepalen, manuren in te schatten, te bepalen of bepaalde hulpmiddelen nodig zijn zoals o.a. een hoogwerker of steiger en vast te stellen welke dakcoating behandeling uw voorkeur heeft. In sommige gevallen is een dakcoating behandeling niet mogelijk. Hieronder de punten die belangrijk zijn bij het maken van een prijsindicatie of offerte voor dakcoating behandelingen.

● Duidelijk beeld van het dak rondom i.v.m. bereikbaarheid, inschatting van hoeveelheid werk.

● Is er alg, mos en korstmos aanwezig? In welke mate?

● Wat is het bouwjaar van het huis? Hoe oud zijn de dakpannen?

● Zijn het keramische of betonnen dakpannen?

● Heeft u dakpannen als reserve over? En hoeveel?

● Wat is de staat van het dakbeschot en panlatten? Zijn deze droog?

● Zijn er reeds lekkages geweest? 

● Zijn de dakpannen in het verleden geïmpregneerd geweest?

● Welke dakcoating behandeling heeft uw voorkeur? De Standaard of Premium behandeling (extra laagdikte voor extra levensduur en uitstraling bij zeer poreuze dakpannen)

● Wat is het adres van de woning i.v.m. reistijden?

● Is er een water en stroom aansluiting aanwezig?

 

Tip! Door ons klimaat vindt er redelijk snel algengroei plaats op dakpannen, gevels en terassen. Wij adviseren na een dakcoating vervolgens eens per jaar het dak met dakshampoo te sproeien om het mooi schoon te houden. Dit kunt u zelf doen met een van onze producten of door ons laten doen.

 

                     offerte aanvragen dakreiniging                       
Joomla SEF URLs by Artio