Bel ons: telefoon +31383377555

Dutch Nederlands
  • Abonnement

Abonnement voor reiniging van dak, gevel en terras

dakreiniging afbeeldingMeestal denkt men pas aan dakreiniging, terrasreiniging en gevelreiniging als het al te laat is en het vuil de overhand begint te krijgen. Resten van mos vallen van het dak, de gevel krijgt donkere vlekken en het terras is dan vaak al grauw en glad. Met een grondige Dakshampoo behandeling wordt alles dan altijd weer perfect schoon, maar om het dak, gevel en terras echt mooi schoon te houden is het nodig deze elk jaar te sprayen en bij te houden. 

 

35% korting bij een jaarlijks abonnement

Bij een jaarlijks abonnement blijft uw terras, gevel en dak mooi schoon. Een grondige schoonmaak met hogedrukspuit is bij een jaarlijks abonnement niet meer nodig. Het onderhoud kost minder tijd en producten en is daarom tegen een hoge korting van 35% af te sluiten. Nieuwe klanten betalen voor de eerste grondige behandeling de normale prijs en vanaf de tweede behandeling 35% minder.

 

De voordelen van een abonnement

vinkje dakgoot schoonmaken geen hogedrukreiniger vereist

vinkje dakgoot schoonmaken dak, gevel of terras blijft mooi schoon

vinkje dakgoot schoonmaken geen schade door vervuiling

vinkje dakgoot schoonmaken levensduur van dak, gevel en terras wordt verlengd

vinkje dakgoot schoonmaken 35% korting op de normale kosten

 

Geef de schadelijke korstmos geen kans met het Dakshampoo® abonnement.

Na het afsluiten van een Dakshampoo abonnement heeft u een zorg minder. Uw dak, gevel en terras zullen elk jaar voordelig gereinigd worden zodat u optimaal van uw pand kunt genieten. Daken die jaarlijks niet worden behandeld krijgen meestal binnen drie jaar last van korstmossen en mossen. Deze zullen na één spraybehandeling niet gereinigd zijn, er moet dan altijd meerdere malen gesprayd worden. Met een schoonmaak onderhoudsabonnement krijgen de korstmossen geen kans om uit te groeien. Korstmossen zijn schadelijk voor dakpannen. Voor een langere levensduur van uw dakpannen is het belangrijk uw dak schoon te houden.

 

Ruim 25 jaar plezier van uw dakcoating.

Na het aanbrengen van dakcoating is het belangrijk om het dak bij te houden. Het is bepalend voor de levensduur van uw dakcoating of u het schoon houdt of vuil laat worden. De normale garantie is minimaal 10 jaar, echter door het dak jaarlijks te laten sprayen blijft uw dakcoating ruim 25 jaar mooi. Dakshampoo adviseert alle klanten het dak jaarlijks te sprayen en daarvoor een abonnement met korting af te sluiten, zo kan men optimaal van het mooie dak blijven genieten.

 

Neem contact op met Dakshampoo® voor een professionele reiniging softwash abonnement voor uw dak, gevel en terras.

 

Webshop

Vraag stellen & Offerte aanvragen

 

 

Afdrukken

Joomla SEF URLs by Artio